Amsterdam > Athene

Het vliegen van Amsterdam Schiphol naar Athene is een gemakkelijke en snelle manier om naar Griekenland te reizen. De vlucht duurt ongeveer 3 uur en 15 minuten en er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die deze route aanbieden, zoals KLM, Transavia en Aegean Airlines. Er zijn dus meer dan genoeg opties om rechtstreeks naar Athene te vliegen vanuit Nederland. Een andere optie is om te vertrekken vanuit Rotterdam of Eindhoven.

Uiteraard kun je ook een indirecte vlucht boeken naar Athene, mocht je ook andere delen van Griekenland willen zien. Je kunt deze vluchten boeken via Amsterdam Schiphol Airport, maar je kunt ook vertrekken vanaf andere vliegvelden. Er zijn zelfs mogelijkheden om te vertrekken vanuit België of Duitsland. Via Brussel bijvoorbeeld.

Aanbiedingen voor vakanties in Athene
TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,5
4.9/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
9,3
4.7/5
De Jong Intra
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.6/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 71 vakanties beschikbaar.
8,7
4.4/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,6
4.3/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
9,4
4.7/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 126 vakanties beschikbaar.
8,5
4.2/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,6
4.3/5

Athene Amsterdam

Vanaf Amsterdam Schiphol kun je gemakkelijk met het openbaar vervoer naar de luchthaven reizen. Er rijden treinen vanaf het centraal station naar de luchthaven en er zijn ook busverbindingen beschikbaar. Als je met de auto naar de luchthaven gaat, is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Eenmaal aangekomen op de luchthaven in Athene, kun je gemakkelijk met het openbaar vervoer naar het centrum van de stad reizen. De stad ligt op zo’n 30 kilometer van de luchthaven, dus je zult nog even moeten reizen. Er rijden gelukkig altijd bussen en metro’s vanaf de luchthaven naar het centrum van Athene. Als je liever met een taxi reist, zijn er taxi’s beschikbaar buiten de aankomsthal. Nadat je aankomt in het centrum van Athene kun je direct genieten van jouw stedentrip in de prachtige hoofdstad van Griekenland.

Amsterdam naar Athene

De vlucht van Amsterdam Schiphol Airport (AMS) naar Athene (ATH) duurt gemiddeld 3 uur en 15 minuten. Het is altijd mogelijk om een directe vlucht te boeken, dus er hoeft niet gewisseld te worden van vliegtuig onderweg. De luchthaven van Schiphol is een van de drukste luchthavens van Europa en biedt veel verschillende opties voor reizigers. Er zijn diverse winkels en restaurants waar je kunt eten en drinken, en er zijn ook verschillende lounges waar je kunt relaxen voordat je aan boord gaat van uw vlucht. De vlucht naar Athene is populair bij de vele touroperators en vliegtuigmaatschappijen, en er zijn veel opties beschikbaar voor diverse budgetten. Het is raadzaam om op tijd te boeken, vooral in de zomermaanden, om te profiteren van de beste prijzen en mogelijkheden.

Vlucht Athene Amsterdam

In Athene zijn er vele bezienswaardigheden te zien, zoals de Akropolis, de Tempel van Olympische Zeus en het Agora-archeologische park. Het is ook leuk om door de smalle straatjes van de Plaka-wijk te wandelen en te genieten van het uitgebreide aanbod aan Griekse restaurants en tavernes. In samenvatting is het vliegen van Amsterdam Schiphol naar Athene een gemakkelijke en snelle manier om naar Griekenland te reizen. Je kunt genieten van alles wat Athene te bieden heeft, van haar historische bezienswaardigheden tot haar lekkere Griekse gerechten. Wil je een vakantie boeken op een andere locatie van het Griekse vasteland? Dan kun je er ook voor kiezen om te landen op de luchthaven van Athene.