Vliegtickets naar Athene

Vliegtickets naar Athene hoeven niet duur te zijn. Zeker als je buiten het hoogseizoen vliegt kun je veel verschillende goede deals vinden. Dit komt ook omdat er veel vliegmaatschappijen vliegen op de luchthaven van Athene. Zo heb je vanaf Amsterdam directe vluchten van KLM, Transavia en Aegean. Ook is het mogelijk direct te vliegen vanaf Eindhoven met Transavia, alleen zijn de vluchten vanaf Eindhoven in beperkte hoeveelheid. Als je van plan bent een all inclusive vakantie te boeken bij een reisorganisatie geven zij beide vliegvelden als optie met het prijsverschil aangegeven.

Met het vliegtuig naar Athene is voor velen de beste optie om voor vervoer. Je bent in ongeveer 3 uurtjes in de stad, wat natuurlijk ideaal is. Op deze pagina lees je alle informatie over vliegtickets naar Athene.

Aanbiedingen voor vliegtickets naar Athene
TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,5
4.9/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
9,3
4.7/5
De Jong Intra
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.6/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 71 vakanties beschikbaar.
8,7
4.4/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,6
4.3/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
9,4
4.7/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 126 vakanties beschikbaar.
8,5
4.2/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,6
4.3/5

Vlucht naar Athene

Athene heeft een enorm populair vliegveld met in 2019 zo een 25 miljoen passagiers die hier waren geland of vanaf vlogen. Het Eleftherios Venizelos International Airport is ook de grootste van Griekenland, iets kleiner dan Schiphol Airport. Elke directe vlucht vanuit Nederland naar Athene is ongeveer drie tot drieënhalf uur. Het is dus fijn om te zorgen dat je iets te eten mee hebt of koopt van jouw vliegmaatschappij voorafgaand aan de vlucht. Als je met KLM vliegt zit er wel een sandwich inbegrepen bij alle economy class tickets, maar niet alle vliegmaatschappijen bieden deze gratis service.

Vliegen naar Athene

Meer dan 100 vliegmaatschappijen vliegen op deze luchthaven. Voor de flexibele Nederlander is er dus ook de mogelijkheid om vanaf het buitenland naar Athene te vliegen. De twee beste mogelijkheden zijn vliegen vanaf Brussel in België of Düsseldorf in Duitsland. Vanaf Brussel kun je vliegen met vliegmaatschappij Ryanair, die bekend staan om hun lage prijzen van vluchten binnen Europa. Vanaf Düsseldorf vliegen Eurowings en Aegon, net als Schiphol. Alsnog is het mogelijk dat vluchten vanaf deze luchthaven een stuk goedkoper vallen doordat het een minder drukbezocht vliegveld is. Let wel op de extra reistijd en prijs van treinkaartjes in de periode dat je boekt, ook treintickets kunnen veel verschillen van prijs afhankelijk van de maanden waarin er veel mensen reizen. Vanaf Amsterdam naar Brussel is het zowel met de trein als auto ongeveer tweeënhalf uur rijden. Düsseldorf ligt vanaf Amsterdam iets verder weg maar de reistijd is vergelijkbaar. Vaak nemen websites vluchten van buitenlandse vliegvelden niet mee in hun zoekresultaten dus is het handig zelf te selecteren dat u van Brussel of Düsseldorf wilt vliegen.

Athene Vliegtickets

Er zijn dus genoeg opties als je op zoek bent naar de beste vliegtickets naar Athene. Prijzen van retourtickets naar Athene beginnen soms al rond de 100 euro. Door vluchten van Amsterdam, Eindhoven en zelfs vluchten in het buitenland te vergelijken ben je verzekerd van de beste prijs en vliegticket voor jou. Daarna is het tijd om te kijken naar jouw vervoer in Griekenland en mooie hotels waar je kunt verblijven. Hierna ben je klaar om deze prachtige historische stad te ontdekken. Een vakantie naar Athene kun je boeken bij verschillende reisorganisaties.