Vakantie naar Athene

De Griekse hoofdstad Athene is een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Athene is een prachtige historische stad, met mooie stranden en heerlijk weer. Het is de perfecte combinatie en iedereen kan hier terecht voor een geslaagde vakantie. Zo vind je hier wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de de Akropolis, het Parthenon en de plek waar de eerste moderne Olympische Spelen is gehouden.

Iedereen heeft in zijn of haar leven wel eens gehoopt deze plekken in het echt te zien, dus wacht niet langer en pak je kans om hier een betoverende reis door de tijd te maken. Je kunt ervoor kiezen om een stedentrip, rondreis of een ander soort vakantie te boeken in Athene. Bekijk deze pagina voor meer informatie over vakanties in Athene en waar je op moet letten als je boekt.

Aanbiedingen voor vakanties in Athene
TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,5
4.9/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
9,3
4.7/5
De Jong Intra
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.6/5
Tjingo
Op dit moment zijn er 71 vakanties beschikbaar.
8,7
4.4/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,6
4.3/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
9,4
4.7/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 126 vakanties beschikbaar.
8,5
4.2/5
Bebsy
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
8,6
4.3/5

Reizen naar Athene

Jaarlijks komen meer dan 6 miljoen bezoekers deze stad bewonderen en met meer dan 270 hotels in het centrum van Athene is de keuze groot als je besluit ook jouw reis te boeken. Door grote populariteit is er voor reizen vanaf Nederland naar Athene veel mogelijk. Vanaf Amsterdam of Eindhoven ben je er al in ongeveer 3 uur. Vluchten van Ryanair en Transavia maken het een makkelijke route om een vlucht te vinden die voor jou goed uitkomt. Als je aankomt op het vliegveld is het nog maar een kleine reis tot jouw hotel of Airbnb in de stad. Zodra je onderweg bent richting het centrum van Athene zul je al een smaak krijgen van wat er de komende dagen te wachten staat. Na het zien van de prachtige architectuur en uitzichten zul je niet kunnen wachten de stad volledig te gaan verkennen.

Een vakantie naar Athene

Athene is in Europa het centrum van cultuur en democratie en daarnaast een van de best behouden oude steden. Je kunt het vergelijken met een enorm openluchtmuseum met op elke hoek iets te zien. Vriendelijke mensen en een economie gericht op bezoekers zorgt ervoor dat je hier met open armen ontvangen wordt. Niet alleen is Athene een prachtige stad, jouw vakantie naar Athene hoeft ook zeker niet duur te zijn. Sterker nog, het is één van de goedkopere landen om te bezoeken binnen Europa. Neem bijvoorbeeld een tour door de stad om van locals de mooiste straatjes te zien en tips te krijgen voor de beste eet- en drinkgelegenheden, om zo het meeste uit jouw vakantie te halen. Of reserveer een bedje en spendeer jouw dagen relaxend op het strand. Geniet van de Griekse keuken op de plek waar de wereldberoemde Griekse keuken vandaan komt. Na het eten, als je nog energie hebt, kun je de avond voortzetten bij een van de vele bars en clubs die opengaan. Want ook al staat Athene niet perse bekend om het nachtleven, er is ook ’s avonds van alles te doen. Van rustige rooftop bars met de beste cocktails tot bruisende techno-clubs is de stad volop levend tot in de late uurtjes. Voor jong en oud en voor welke reden dan ook, Athene zal niet teleurstellen.