Restaurants en bars met 360 graden uitzicht over Athene.

Athene, de bruisende hoofdstad van Griekenland, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en levendige culinaire scene. Een van de meest unieke ervaringen die de stad te bieden heeft, zijn de 360 graden restaurants en bars die een adembenemend uitzicht bieden op de stad. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de beste 360 graden restaurants en bars in Athene.

360 Cocktail Bar

De 360 Cocktail Bar is gelegen op het dak van het Monastiraki-gebouw, met uitzicht op de Akropolis en de stad Athene. Het biedt een indrukwekkend uitzicht op de stad en heeft een breed scala aan drankjes om uit te kiezen, waaronder heerlijke cocktails en wijnen. De bar is vooral populair bij zonsondergang, wanneer de Akropolis in een warm oranje gloed baadt.

A for Athens

Het A for Athens hotel ligt in het hart van Monastiraki en heeft een prachtig dakterras met een 360 graden uitzicht over de stad. Het restaurant biedt een breed scala aan heerlijke Griekse gerechten en is een populaire bestemming voor zowel toeristen als de lokale bevolking. Het dakterras is ook een populaire plek om te genieten van een drankje terwijl je geniet van het uitzicht op de stad.

Galaxy Bar

De Galaxy Bar bevindt zich op de bovenste verdieping van het Hilton Hotel. Het interieur van de bar is stijlvol en modern, en er is een ruime keuze aan cocktails en drankjes om uit te kiezen. De bar is vooral populair bij zonsondergang, wanneer de Akropolis en de stad in een prachtige gloed worden verlicht. Een ideale locatie om aan het einde van de dag even een drankje te doen.

Strofi

Strofi is een van de beste restaurants in Athene, en het biedt ook een indrukwekkend uitzicht op de Akropolis. Het restaurant serveert heerlijke Griekse gerechten en heeft een prachtige buitenruimte waar gasten kunnen genieten van het uitzicht op de stad. Het restaurant is vooral populair bij zonsondergang, wanneer de Akropolis op zijn mooist is.

Thea Terrace Bar

De Thea Terrace Bar bevindt zich op het dak van het Electra Palace Hotel en biedt een adembenemend uitzicht op de Akropolis en de stad Athene. De bar heeft een uitgebreide selectie cocktails en drankjes, evenals een kleine kaart met lichte maaltijden. Het dakterras is vooral populair bij zonsondergang, wanneer de stad in een prachtige gloed wordt verlicht.

Een bezoek aan een 360 graden restaurant of bar in Athene is een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen. Of je nu geniet van een heerlijk diner of gewoon geniet van een drankje terwijl je uitkijkt over de stad, het uitzicht is adembenemend en zal je nog lang bijblijven. Let wel op: want deze bars en restaurants kunnen erg prijzig zijn. Voor velen zal een drankje hier dus wel genoeg zijn.